Fotod: joobes mees kihutas Mercedesega naabrite kuuri

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus Võru ja Sõbra tänavate ristmikul juhtus täna hommikul esmapilgul pentsik liiklusõnnetus, mis asjaolude halvemal kokkulangemisel võinuks võtta vägagi traagilise pöörde.

Nimelt otsustas üks mees minna hommikul oma autot ümber parkima, jättes tähelepanu pööramata asjaolule, et eelnevalt oli omajagu napsitatud. Ümberparkimine lõppes aga sellega, et mees kihutas oma Mercedesega üle Sõbra tänava vastashoovi kuuri, lõhkudes ära kuuri, teisel pool kuuri ehk ülejärgmises hoovis seisnud järelkäru ning kahjustades ka järelkäru juures seisnud Audit.

Sündmuskohale saabunud politseinikud mõõtsid mehel ligi kahepromillise joobe. Mees oli ise väitnud, et kihutas kuuri seetõttu, et jalas olnud plätu olla kuidagi pahasti gaasipedaali külge jäänud.

Õnneks ei lõppenud kihutamine inimohvritega - oma sõidul ületas Mercedes lisaks sõiduteele ka kaks kõnniteed. Samuti ei viibinud samal ajal naaberhoovis inimesi, vastasel juhul võinuks asi lõppeda päris kurbade tagajärgedega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles