Ööklubi Atlantis sulgeb uksed. Esialgu sügiseni

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Atlantis.
Ööklubi Atlantis. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu vanim ööklubi Atlantis sulgeb sel laupäeval uksed. Kas klubi sügisel jätkab või mitte, pole veel täpselt  teada.

Atlantise programmijuht Silvo Piir ütles Tartu Postimehele, et ööklubi edasine tegevus ei ole veel selge, aga vähemalt senikaua kuni kestab Kaarsilla remont, uksi ei avata. «See sulgemine puudutab praegu ainult esimest korruste ehk ööklubi ja Star Cafe-d. Ülemise korruse restoran jääb lahti,» sõnas Piir.

Kaarsilla remont on Piiri sõnul Atlantise külastatavust oluliselt mõjutanud. «Atlantisesse on tuldud kogu aeg jalgsi üle Kaarsilla, aga oktoobri lõpuni seda teha ei saa. Põhimelu toimub praegu seal, kus on Shooters, Level, Maasikas ja VaBank,» sõnas Piir ning lisas, et kui klubi sügisel jätkab, siis kindlasti mitte sellise kontseptsiooniga, nagu see on praegu.

Atlantise omanik Olga Aasav ütles, et tema praegune otsus on klubi kinni panna. «Minu poolt on see tehtud. Ma pole enam klubiinimene ja minu sisetunne ütleb, et klubi läheb lõplikult kinni, aga ma ei saa rääkida majaomanike eest. Võib-olla tulevad uued rentnikud ja Atlantis jätkab. Mina seda pidada enam ei soovi,» sõnas Aasav.

Atlantis avati 1995. aasta detsembris ning on siiani kõige kauem tegutsenud ööklubi Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles