Grillipeo võitja jäi ootamatult teiseks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud laupäeval Tõrvandis peetud grillipeol kuulutati võitjaks Campingaz Team, päev hiljem teatas Eesti grilliliit aga, et võitja on hoopis fotol kujutatud meeskond Dreamer BBQ Semud. Võistkondade liikmete nimesid võistlusprotokollis ei leidu.
Läinud laupäeval Tõrvandis peetud grillipeol kuulutati võitjaks Campingaz Team, päev hiljem teatas Eesti grilliliit aga, et võitja on hoopis fotol kujutatud meeskond Dreamer BBQ Semud. Võistkondade liikmete nimesid võistlusprotokollis ei leidu. Foto: Sille Annuk

Laupäeval peeti Tõrvandis grillipidu, kus selgusid ka Eesti meistrid sealiha grillimises. Uhkusega õnnitlesid korraldajad Eesti grilliliidust võistkonda Campingaz Team. 

Üllatuslikult selgus hiljem, et võidukarika pea kohale tõstnud grilliseltskond ei tulnudki võitjaks, vaid esikoht kuulub hoopis võistkonnale Dreamer BBQ Semud.

Tartu Postimees oli võistlusel kohal ja avaldas sama päeva õhtul oma veebiväljaandes uudise, kus võitjaks märgitud Campingaz Team Tartust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles