Tartumaal 142 km/h kihutanud joobes mees pandi vangi (2)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalak märkas politsei Tartu vallas suurel kiirusel liikumas sõiduautot Subaru, mille kiiruseks fikseeriti 142 km/h.
Möödunud nädalak märkas politsei Tartu vallas suurel kiirusel liikumas sõiduautot Subaru, mille kiiruseks fikseeriti 142 km/h. Foto: Politsei ja piirivalveamet

Möödunud nädala kolmapäeva õhtul märkas politsei Tartu vallas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee viiendal kilomeetril suurel kiirusel liikumas sõiduautot Subaru. Lähtel kinni peetud Subaru kiiruseks fikseeris politsei 142 km/h.

Autojuhi kontrollimisel tuvastasid korrakaitsjad, et arutult kihutanud juht oli autorooli istunud alkoholijoobes. Roolis olnud 35-aastane mees kõrvaldati juhtimiselt ning viidi arestimajja kohut ootama.

Reedel Tartu kohtumajas peetud istungil määrati talle karistuseks 15 päeva aresti ning lisaks võeti mehelt kolmeks kuuks juhtimisõigus.

Tartu politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Vallo Tõnuvere sõnul on alkoholi tarvitanud juht selgelt liikluses ohtlik, kui hägustatud meeltega autojuht ka veel lubatud sõidukiirust märkimisväärselt ületab, siis on see tõsine ohuallikas. «On väga tõenäoline, et sellisest liiklejast saab ettearvamatute tagajärgedega liiklusõnnetuse põhjustaja,» lausus Tõnuvere.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles