Rublad olid kroonidega just asendunud ja inimeste ostujõud oli väike. Tartu lihakombinaat ei võtnud enam loomi vastu, sest külmhoone oli liha täis – Eestis osteti ära napp pool toodangust, idaturg oli ära lõigatud, Läände ei läinud grammigi, kirjutas Postimees 1992. aasta augusti alguses.
Tellijale
Lihatööstuse juht Toomas Kruustük: tööd tuleb teha, sest loteriiga võidavad vähesed
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu lähistel Nõo kolhoosi sigalas alustas neil kuumadel päevadel tööd aga väike lihatööstus, mis peab sel kuul oma 25. aastapäeva. Neis aastates on olnud tõuse ja mõõnu ning hästi palju usku oma töösse, tõdeb Nõo lihatööstuse juht Toomas Kruustük.