Politsei tabas arvatavad Tartu pandimaja röövijad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuu tänava pandimaja, mida rööviti 27. jaanuaril.
Kuu tänava pandimaja, mida rööviti 27. jaanuaril. Foto: Sille Annuk / Postimees

Lõuna ringkonnaprokuratuuri teatel on jaanuari lõpus Tartus Kuu tänaval pandimaja röövis osalenud isikud kindlaks tehtud.


Sündmus leidis aset 27. jaanuaril Tartus Kuu tänaval asuvas pandimajas, kui tundmatud isikud tungisid majja, sidusid kinni sealse töötaja ning röövisid kuldehteid, mobiiltelefone ja sülearvuteid.

«Pöördusime kohe abipalvega avalikkuse poole. Tänan kõiki meediaväljaandeid kaasabi eest ning  inimesi, kes on politseiga ühendust võtnud ja erinevat informatsiooni edastanud,» ütles kriminaalasja kohtueelset menetlust juhtiv Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Toomas Liiva.

Kogutud tõendid viitavad, et röövimise võisid toime panna neli inimest. Pandimajja tungis inimesi kolm.

«Tegemist on noormeestega vanuses 19-20 aastat, kes ei olnud varem kriminaalkorras karistatud,» lisas ringkonnaprokurör. Esialgsetel andmetel lahkusid noormehed pärast röövi Läti Vabariiki.

Hiljem ilmusid kolm noormeest oma vanemate kaasabil Lõuna prefektuuri, kus tunnistasid oma tegu ning tagastasid osaliselt röövitud esemed. Ülekuulamisel tehti kindlaks ka neljas asjaosaline, kes on kuulutatud tagaotsitavaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles