Tartu kuulsa Vilde söögikoha võtab üle Vein ja Vine (1)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilde ja Vine omanike hulka kuuluvad Martin Laiapea (redelil) ja Assar Jõgar loodavad, et praegu veel ehitusjärgus kunsti- ja veinirestoran kujuneb sama menukaks, kui on nende veinibaar Rüütli tänavas.
Vilde ja Vine omanike hulka kuuluvad Martin Laiapea (redelil) ja Assar Jõgar loodavad, et praegu veel ehitusjärgus kunsti- ja veinirestoran kujuneb sama menukaks, kui on nende veinibaar Rüütli tänavas. Foto: Margus Ansu

Pea kakskümmend aastat Tartus Vallikraavi tänavas tegutsenud Vilde lokaal läheb hingusele. Järgmisest neljapäevast ootavad põhjaliku muutuse läbi teinud ruumides rahvast baari Vein ja Vine omanikud.

Uue koha nimeks saab Vilde ja Vine, laiendiga veini- ja kunstiresto. «Ehk me poogime siia kunstiteema juurde,» selgitas Rüütli tänavas tegutseva veinibaari üks omanikke Assar Jõgar. Tema äripartneriteks on ka uues kohas Veini ja Vine teised omanikud Martin Laiapea, Mihkel Oras ja Urmas Rootsi. 

Kunst, lavastused, bändid

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles