Äraneetud kell: paranda või ära paranda, selles kohas näitab ta ikka vale aega

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kella poole ühteistkümne ajal hommikul oli Kvartali keskuse kell 6.06.
Täna kella poole ühteistkümne ajal hommikul oli Kvartali keskuse kell 6.06. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi Kvartali keskuse kell oli mullu mitu kuud remondis, jääb ajanäitaja jälle õigest ajast maha. Mis selle kellaga küll lahti on?

Kvartali keskuse haldusjuht Margus Tuuling telefoni teel kellast rääkida ei soovinud, ta palus küsimused kirjalikult esitada.

«Oleme teadlikud, et kell on hakanud vale aega näitama ning otsime üheskoos kella tarnijaga antud probleemile lahendust,» vastas paari tunni pärast Kvartali keskuse rajanud Tartu tarbijate kooperatiivi turundus- ja kommunikatsioonispetsialist Teele Tamme.

Ta andis teada sedagi, et järgmise nädala jooksul võetakse kell maha ja see läheb tehasesse kontrolli.

Mullu 21. mail avatud Kvartali keskuse kell käis õigesti-ilusti vaid kuu aega. Augusti keskel viidi kell remonti, alles veidi enne jõule pandi ajanäitaja oma kohale tagasi.

Kuna kell tuleb jälle remonti viia, süveneb kahtlus, et tegu võib olla ära neetud kohaga – ka vana kaubamaja enam-vähem samal kohal olnud kell näitas ju ilmast ilma aiateibaid.

Seda kahtlust Tartu tarbijate kooperatiivi turundus- ja kommunikatsioonijuht ei kinnitanud ega lükanud ka ümber. Aeg näitab, kas sellel kohal olev kell hakkab õigesti käima või ei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles