Indiefestil kuuleb nii vanu lemmikuid kui uusi tegijaid

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Indiefest 2016, kolmas päev.
Tartu Indiefest 2016, kolmas päev. Foto: Georg-Sander Männik

Oma viiendat sünnipäeva tähistav Indiefest toimub sel nädalalõpul, 18.-20. maini Tartus mitmes kontserdipaigas. Tegemist on igakevadise muusikasündmusega, mis toob publiku ette artistid Eestist ja välismaalt.

Indiefesti kodumaine peaesineja I Wear* Experiment astub laupäeval Kalevi tänava pargis üles koos keelpilliansambliga ja paneb oma elektroonilise muusika hoopis teistsuguselt kõlama. Päev varem mängib tantsulist muusikat Popidiot. 2017 aasta naisartist Kadri Voorand musitseerib aga koos Marek Taltsi ja Mihkel Mälgandiga, esinedes ühise nime Kadri Voorand Trio all laupäeval Kalevi tänava pargis.

Lisaks astuvad kodumaiste esinejate seas lavale Jarek Kasar, Põhja Konn, Progress ja teised.

Festivali programm on koostatud nii, et kuulajal oleks võimalus näha nii vanu lemmikuid kui ka avastada uusi tegijaid Eesti muusikaelus, alati on esinejate seas ka artistid välismaalt. Kuigi muusikute seas leidub erinevate žanrite esindajaid ning festival ei keskendu rangelt ainult indie-muusikale, ühendab esinejaid siiski teatud vabameelsus, iseseisvus ja julgus erineda peavoolust.

Kogu festivali programmi ja esinejatega saab tutvuda ürituse kodulehel indiefest.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles