Säästu-ERM kaob peagi pildilt (1)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERMi ja tagurpidimaja vahel paiknev väikelennukite angaar lammutatakse lähikuudel. Möödunud sügisel sai vana angaar omale säästu-ERMi nime.
ERMi ja tagurpidimaja vahel paiknev väikelennukite angaar lammutatakse lähikuudel. Möödunud sügisel sai vana angaar omale säästu-ERMi nime. Foto: Margus Ansu

Eesti Rahva Muuseumi peahoone vastas asuv vana kaarhall kaob peagi tänavapildist. Linn plaanib hoone alumiiniumist pealisosa panna enampakkumisele ning vundamendi lammutada.

ERMi lähistele kerkiva tagurpidimaja ühe omaniku Indrek Taukari sõnul on nõukogudeaegse kaarhalli likvideerimisest olnud linnaga juttu varemgi, kuid viimati oli teema üleval aprillis, kui tagurpidimaja pidas sarikapidu.

«Meil oli suur palve ja linn ka lubas, et see võetakse maha. Kaugel asi nüüd on, ma ei tea, aga meile öeldi, et sellega tegeletakse,» ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles