Tõrvandis võetakse mõõtu sealiha grillimises

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grill-liha on eestlaste suveõhtute asendamatu kaaslane.
Grill-liha on eestlaste suveõhtute asendamatu kaaslane. Foto: Vida Press

Grillimisest on saanud Eesti suve lahutamatu osa ja sel alal isegi võisteldakse. Tartumaal pole paraku enam alates 2011. aastast lihagrillimises mõõtu võetud. Sel nädalavahetusel saab see viga parandatud.

Laupäeval, 20. maiks on Eesti Grilliliit, kohalik ettevõtja Tõnu Väljan ning Ülenurme vallavalitsus seljad kokku pannud ja korraldavad Tõrvandis Eesti meistrivõistlused sealihagrillimises, teatas Maitseelamuste koda.

Kolmes grillivoorus võtavad mõõtu 12 - 15 Lõuna-Eesti grillimeeskonda, kellest parim esindab kogu piirkonda üle-eestilisel grillfestil 10.juunil Pärnus. Pealtvaatajatele ja grillisõpradele on MTÜ Õnnemaa samal ajal kokku pannud esinemiskava kohalikest meelelahutajatest.

Tõrvandi Peomaja ja spordihoone vahelisel platsil pakuvad kaasaelajatele head-paremat kohalikud toidu ja käsitööpakkujad. Meeleolukas grillipidu kestab hommikul kella 10st kuni õhtupoolikul kella 17ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles