Kümnenda klassi noormees osales 12. klassi olümpiaadil ja võitis selle

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnavalitsus kutsus eile Dorpati  konverentsikeskusesse 141 õpilast, kes on osalenud edukalt üleriigilistel aineolümpiaadidel. Lisaks istusid valge linaga laudade taga 109 juhendajat, kel on nende õpilaste saavutustes oma osa.
Tartu linnavalitsus kutsus eile Dorpati konverentsikeskusesse 141 õpilast, kes on osalenud edukalt üleriigilistel aineolümpiaadidel. Lisaks istusid valge linaga laudade taga 109 juhendajat, kel on nende õpilaste saavutustes oma osa. Foto: Sille Annuk

​Olümpiaadidel käimine on juba nagu hobiks saanud, tõdes Treffneri gümnaasiumi kümnendas klassis õppiv Richard Luhtaru. «Kui nädalavahetusel olümpiaadi ei ole, siis on natukene tühi tunne.

Selle peale noogutas pead ka Veeriku kooli 9. klassi õpilane Hanna-Riia Allas, üks 141st Tartu edukamast olümpiaadidel osalejast, kes istusid koos oma juhendajatega eile Dorpati konverentsikeskuses valge linaga kaetud laudade taga.

Pikk loetelu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles