Kool seadis end endisse hotelli sisse

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel oli endise Tartu vanima hotelli hoone ümber Vallikraavi tänaval suur sagimine ja kolimine. 1943. aastal ehitatud hotell sulges uksed pea poolteist aastat tagasi ning sellest nädalast asub majas tegutsema Tartu rahvusvaheline kool.

Esialgu lootis kool end uude majja sisse seada talve jooksul, kuid nii ei läinud. Umbes kuu tagasi saabus viimaks juhtkonnale rõõmusõnum, et mai keskpaigas saab alustada tööd uues ja avaras koolimajas, kus ei pea enam vaevlema ruumikitsikuses. Nii saavad õpilased, kes lõpetavad sellel kevadel 9. klassi, samuti tunda värske värvi lõhna ja nautida uue maja avarust. 

Veski tänaval oli koolil ka­­sutada umbes kolmsada ruutmeetrit, uues majas on aga kolm korda rohkem ruumi. Tuleks veel täpsustada, et ehitusloa saamisega muutus senine aadress Vallikraavi 23 aadressiks Juhan Liivi 2D.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles