Tartu koolide õpilased tänavad jalakäijaid viisaka liiklemise eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Sel nädalal algas Tartus liiklusturvalisust toetav kampaania «Aitäh, et liikled viisakalt!», millega abipolitseinikud ühes õpilastega pööravad koolide ülekäiguradadel inimeste tähelepanu ohutule liiklemisele. 

Kampaanias osalevate koolide õpilased saavad meened, mida jagada eeskujulikele liiklejatele, kelleks võivad olla koolikaaslased, õpetajad, lapsevanemad ja ka võhivõõrad, kes õiges kohas ja korrektselt teed ületades head eeskuju näitavad.

Lisaks meenete kätteandmisele viivad abipolitseinikud ja politseinikud kampaanias osalevates koolides läbi liiklusalase koolituse, kus jagavad näpunäiteid turvaliseks liikluskäitumiseks, selgitavad üle liiklusreeglid ning räägivad lähemalt poliseitööst.

Esimeste kiiretena on aktiivse rolli kampaaniasse panustamisel võtnud juba Rannu ja Võnnu kooli noored.

Kampaaniast huvituvate koolide õpilased ja õpetajad saavad veel anda teada kampaanias osalemise soovist 15. maini e-posti aadressil timo.reinthal@gmail.com.

25. mail viiakse läbi kampaania koolide osa. 28.mai kuni 1.juuni viivad Tartu ohtlikemate ülekäiguradade juures kampaaniat läbi abipolitseinikud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles