Tartu vibusportlane jõudis Euroopa GP-l esikümnesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily Hõim
Emily Hõim Foto: Erakogu

Tartu valla spordikooli vibusportlased on näidanud viimasel ajal head taset ning häid kohti on saavutatud nii kodumaal kui raja taga toimunud võistlustel.

Aprilli lõpus toimus Poolas Legnicas Euroopa GP esimene etapp. Tartu sportlastest sai Emily Hõim naiste plokkvibu kvalifikatsioonis 10. koha. 1/16 duellis alistas ta tulemusega 133:126 Agata Pogoda (Poola) ja pääses 16 parema hulka. 1/8 duellis jäi Hõim aga alla Julia Oleksejenkole (Läti) 134:138 ja sai kokkuvõttes 9. koha.

Meeste sportvibus sai Märt Oona kvalifikatsioonis 41. koha. 1/24 duellis alistas Oona 7:3 Pit Kleini (Luksemburg) ja pääses 32 parema sekka, 1/16 duellis tuli aga vastu võtta 1:7 kaotus Juri Havelkolt (Ukraina). Kokkuvõttes Oonale 17. koht.

6. mai võisteldi Pärnus. Tartlaste parim oli taas Emily Hõim, kes saavutas neidude plokkvibu juunioride seas esikoha; noormeeste sportvibu juunioride seas sai David Pedossar teise koha, nagu ka Alexandra Põllumäe neidude sportvibu kadettide seas. Karoli Luige sai kadettide hulgas kuuenda ja Keiti Šuman kümnenda koha.

Päev hiljem toimunud Türi Kevade võistlusel, kus lasti täiskasvanute arvestuses ka olümpiaringi, osustus Emily Hõim plokkvibus taas võitjaks. Eelringis oli Hõim saanud küll teise tulemuse, kuid duellides alistas ta kõik vastased.

Neidude sportvibu kadettide konkurentsis võitis võistluse Alexandra Põllumäe, Karoli Luige lõpetas neljanda kohaga. Meeste arvestuses lõpetasid Märt Oona ja David Pedossar üheksanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles