Teadussaates säranud õppur peab edu pandiks kutsekooli

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure osa oma ajast veedab teadussaates «Rakett 69» kaasa löönud Gert Lees praegu Põllu tänaval Tartu kutsehariduskeskuses, kus ta õpib esimesel kursusel mehhatroonikat.
Suure osa oma ajast veedab teadussaates «Rakett 69» kaasa löönud Gert Lees praegu Põllu tänaval Tartu kutsehariduskeskuses, kus ta õpib esimesel kursusel mehhatroonikat. Foto: Sille Annuk

Tartu kutsehariduskeskuse mehhatroonika eriala esimese kursuse õpilast Gert Leesi (21) on alati tehnika huvitanud. Väikese poisina meeldis talle asju lammutada ning vaadata, mis seal sees on, et mõista, kuidas need töötavad.

Kui Lees ei saa aru, kuidas miski töötab, jääb see teda häirima ning ta peab kasvõi interneti abil selgust saama, kuidas see toimib. See on põhjus, miks ta asus peale gümnaasiumi lõpetamist kutsekoolis õppima mehhatroonikat ehk eriala, mis seob omavahel elektroonika ja mehaanika.

Võit käeulatuses

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles