Fotokonkurss ärgitab linnast loodust otsima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinikaelpart keset linna mune haudumas.
Sinikaelpart keset linna mune haudumas. Foto: Kristjan Teedema

Kuni 20. maini saab esitada fotosid linnalooduse fotovõistlusele «Metsik linn». Konkursi eesmärk on juhatada inimesi märkama ja väärtustama loodust linnas ning inspireerida seda jäädvustama.

Võistlusele oodatakse fotosid, mis on üles võetud linnas või asulas ning räägivad lugusid looduse püüdlusest nendega koos elada. Žürii hindab ennekõike foto ideed ning seetõttu pole määrav, kas foto on tehtud telefoni või tipptasemel aparaadiga.

«Mullusega võrreldes on praeguseks konkursile esitatud fotode temaatika tõsisem ning piltidele on püütud mitmeid valupunkte,» kommenteeris konkursi peakorraldaja Veljo Runnel.

«Samuti on fotodel kujutatav keskkond olnud pigem linnaruum. Looduse ja inimtegevuse mõju võiks julgemalt kujutada ka linnapiiridest väljapool mis iganes asustatud kohas», lisas Runnel.

Fotovõistluse «Metsik linn» osalemistingimustega saab tutvuda ja töid esitada kuni 20. maini 2017 aadressil http://veeb.ut.ee/photo-contest/metsik-linn-2017.

Esitatud töid hinnatakse kahes vanuserühmas: lapsed ja noored ning üldarvestus. Iga autor võib esitada kuni kolm tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles