Tartu – kas eestvedaja või järelsörkija?

, Arena projekti eestvedajad
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Tein, Teele Arak, Meelis Pastak, 
Arena projekti eestvedajad
Tanel Tein, Teele Arak, Meelis Pastak, Arena projekti eestvedajad Foto: TPM

Raadile Arena Tartu ja perekeskuse rajamise idee on tõusmas sügiseste kohalike valimiste üheks kampaaniateemaks. Kuidas suurprojekti toetajad selle kasulikkust tartlastele põhjendavad?

Avalikustasime hiljuti veebilehe tartueest.ee, milles pakume välja tee innovaatilisema Tartu poole. See on Arena Tartu ja perekeskuse kontseptsioon. Tartule on sellist mõjutajat nagu Arena suurhall väga vaja, sest sellele on olemas nõudlus ning Tartu koos Lõuna-Eestiga vajab lisaks ERMile ja Ahhaale uut ühist majakat, et olla Eestis ja maailmas nähtav.

Siseturism on muutunud ülimalt konkurentsitihedaks ning tähelepanu nimel käib kõva võitlus. Samasugune konkurents on sellegi nimel, et ennast rohkem näidata ka väljaspool Eestit. Kurb on tõdeda, aga praegune Tartu on ainuüksi Eesti konkurentsis võitlusest justkui kõrvale jäänud: teised linnad on trumbid oma tasku pistnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles