Emajõelinn saab peagi pakendivaba kaupluse

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Kuninga tänaval on pea aasta olnud avatud pakendivaba pood Paljas Pala, kuhu igaüks saab oma anuma või kotiga sisse astuda ning täpselt nii palju toidukraami varuda, nagu tal parasjagu vaja on.
Pärnus Kuninga tänaval on pea aasta olnud avatud pakendivaba pood Paljas Pala, kuhu igaüks saab oma anuma või kotiga sisse astuda ning täpselt nii palju toidukraami varuda, nagu tal parasjagu vaja on. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Mai keskpaigas saab aasta ajast, mil pärnakas Silver Smeljanski avas suvepealinnas Eesti esimese pakendivaba poe Paljas Pala. 

Pakendivaba pood tähendab seda, et seal müüakse igapäevast toidukaupa, kosmeetikat ja kodutarbeid ilma pakendita. Näiteks kuivained, nagu pasta, riis, jahu ning müsli, on poes suurtes klaaspurkides, kust saab oma soovi mööda vajamineva koguse osta. 

Poodi tulles peab igaüks vaid oma anumad või riidest kotid kaasa võtma. Kui kliendil neid endal parasjagu pole, saab neid muidugi ka kohapealt soetada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles