Kadunud mehe surnukeha leidis juhuslik mööduja

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõgi.
Emajõgi. Foto: Margus Ansu / Postimees

Veebruaris oma kodukohast lahkunud ja kadunuks jäänud mees leiti surnuna Emajõe kaldalt.

Mehe surnukeha leidis Emajõe kaldalt juhuslik inimene eelmisel nädalal, misjärel asuti isikut tuvastama, teatas politsei. Surnukehal väliseid vägivalla tundemärke ei olnud, surma täpne põhjus selgitatakse kohtuarstlikul lahangul.

Politsei koondas veebruaris kadumisteate laekudes mehe lähedaste ja tuttavate kaudu kõikvõimaliku info tema käitumismustritest, mis võimaldaks hinnata, kust meest võiks leida. Üks peamine versioon, millega tööd tehti, oli Emajõel õnnetusse sattumine. Nii viis politsei koos vabatahtlikega mehe kodukandis läbi mitu ulatuslikku otsingut nii maal kui jõel. Veel maikuus kontrolliti jõekaldaid piirivalvekaatri ja eritehnikaga, kuid siis otsitavast mehest ühtki märki ei leitud.

Meest nähti viimati 18. veebruari õhtul kella 18 paiku oma kodukohas Mäksa vallas Kaagvere külas, kust ta pidi Luunja poodi minema, aga sinna ta ei jõudnud. Mehe tavapärane otsetee poodi viis jalgsi üle Emaõe jää, kuid sel ajal oli jõgi pea täielikult jääst lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles