Viljandi kultuuridessant vallutab laupäeval Aparaaditehase

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kultuuriakadeemia on ikka aegajalt oma töid toonud tartlaste ette, nagu näiteks mullu augustis, kui rahvusliku metallitöö eriala üliõpilaste ja nende õppejõudude ühist väljapanekut "Taevavõlv" võis vaadata Tartu kesklinna sõidutatud näituseruumis.
Viljandi kultuuriakadeemia on ikka aegajalt oma töid toonud tartlaste ette, nagu näiteks mullu augustis, kui rahvusliku metallitöö eriala üliõpilaste ja nende õppejõudude ühist väljapanekut "Taevavõlv" võis vaadata Tartu kesklinna sõidutatud näituseruumis. Foto: Sille Annuk

Laupäeva keskpäeval jõuab Tartusse Aparaaditehasesse Viljandis alanud ja Tallinnast läbi käinud Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilaste korraldatud kultuuridessant, mis toob nende silmapaistvamad loometööd kooliseinte vahelt välja laiema publiku ette. Erinevatel erialadel õppivad kultuuriakadeemia üliõpilased pakuvad tasuta töötubasid, kontserte ja tantsuetendusi.

Muusikaosakonna tudengid on väljas kümneliikmelise bändiga Unofficial Folklore. Kavas on ka seitse tantsukunsti üliõpilaste diplomilavastust.

Rahvusliku käsitöö osakonna tudengite juhendamisel saab valmistada rahvuslikus stiilis ehteid, helkurpaelu ja võtmehoidjaid. Butafooride käe all valmistatakse teatrilaval kasutatavaid rekvisiite ja huvijuhid aitavad avastada näitekunsti imelist maailma.

Programm algab 6. mail kell 12 Aparaaditehase erinevate tubade klubis töötoaga näitekunstist kui loovtegevusest ning lõpeb sealsamas kell 23 Stella Kruusamägi tantsulavastusega «Animulus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles