Kunstitudengite fantaasia: all tšillid, üleval tornis grillid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta aega kavandatud, disainitud ja ümber disainitud vaatetorn-puhkekoda sai valmis kolmapäeva õhtul. Emajõest kõigest mõne sammu kaugusele püstitatud konstruktsioon on kinnitatud betoonist vaiadele, et suurvesi seda ära ei viiks.
Aasta aega kavandatud, disainitud ja ümber disainitud vaatetorn-puhkekoda sai valmis kolmapäeva õhtul. Emajõest kõigest mõne sammu kaugusele püstitatud konstruktsioon on kinnitatud betoonist vaiadele, et suurvesi seda ära ei viiks. Foto: Margus Ansu

Eesti kunstiakadeemia üliõpilased jõudsid vaatetorni rajamisega laudtee ehitajatest ette. Tornini viiv 2,5-kilomeetrine tee avatakse alles juuli lõpus.

Oma eesmärgi see täidab, sest kaitseb tuule ja vihma eest, välja näeb ehitis samuti põnev, tõdes riigimetsa majandamise keskuse (RMK) külastuskorraldusosakonna Lõuna-Eesti piirkonna juhataja Tarmo Denks. «Vari», nagu viitab taiese nimi, mängib kahekorruselise puitsõrestiku vahel valgusega ning loob vaatemängu.

Kulus aasta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles