Linnavolinik: küsige infot ikka otseallikast

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu volikogu liige Jelena Frunze.
Tartu volikogu liige Jelena Frunze. Foto: Sille Annuk

Jelena Frunze, olete sünnilt tartlane, aga lõpetanud keskkooli Saksamaal, teie emakeel on vene keel. Tutvustage end lugejale pisut.

Olen eestistunud venelane. Põhikooliaastad käisin Tartus 6. keskkoolis. Isa oli sõjaväelane, ta suunati viieks aastaks Saksamaale ja läksime perega sinna. Sõjaväeosas oli suur kool, seal lõpetasin 1990. aastal ja tulin Eestisse tagasi, sest mulle siin väga meeldib. Pärast pedagoogikakooli lõpetamist olin lasteaia muusikaõpetaja, hiljem Raadi gümnaasiumi ja selle liitmise järel Puškini gümnaasiumi muusikaõpetaja.

Ilmselt olete laiemalt tuntud tantsukooli Galerii eestvedajana ja see omakorda on põhjus, miks teid kutsuti poliitikasse.

Puškini gümnaasiumis oli mul juhendada tantsurühm. Sõbranna ärgitas, et tegelikult oleks vaja vene keelega tantsukooli. Tegingi tantsustuudio, millest kasvas üle saja lapsega eratantsukool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles