Autorilaulufestival Mailaul üllatab uute esinemispaikadega

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailaulu avavad täna õhtul Eeva ja Villu Talsi.
Mailaulu avavad täna õhtul Eeva ja Villu Talsi. Foto: Sille Annuk / Postimees

Sellel nädalal, 4.- 6. maini toimub juba neljateistkümnendat korda Tartu autorilaulufestival Mailaul. Sellel aastal on mitu uut esinemispaika, mis püüavad esile tuua esinejate isikupära.

Festivali avavad täna kell 20 Jaani kirikus kaks duot: Eeva ja Villu Talsi ning Taanist pärit Lunau ja Sund. Reedel annab kirikus eksklusiivse kevadöise kontserdi Mick Pedaja. Laupäeval toob loovuse lavale aga Silver Sepp, kes ühtlasi esitleb lugusid enda uuelt albumilt.

Lisaks traditsiooniks kujunenud Jaani kirikule, Genialistide klubile ja Ülikooli kohviku džässiklubile, toimuvad sellel aastal kontserdid ka Tartu Erinevate Tubade Klubis ja trüki- ja paberimuuseumis.

Täna õhtul astub Erinevate Tubade Klubis üles Mailaulu jaoks kokku tulnud koosseis Projekt 7, kes esitavad kolme vokalisti Hanna Maarja Kanguri, Anett Tamme ja Khris-Marii Palksaare loomingut. Samas paigas esinevad festivali ajal ka Lepatriinu ja Joel Havea.

Reedel toimub Aparaaditehase hoones asuvas trüki- ja paberimuuseumis esmakordselt festivali Mailaul kontsert. Festivali peakorraldaja Juhani Jager arvab, et sealne atmosfäär annab kindlasti muusikale lisaväärtuse. Raamatutest laotud seinte ja paberist skulptuuride keskel esinevad laulev näitleja Priit Strandberg koos Marion Strandbergiga ja džässakordionist Maimu Jõgeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles