Väike breigihiiglasest tartlane võistleb finaalsaates

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna gümnaasiumi 5. klassi õpilane Nikita Stepanenkov pääses Danieli Dream Teami koosseisus saatesarja «Väikesed hiiglased» finaali, mille ajal saavad televaatajad helistada tasulisele hääletustelefonile ja nõnda oma lemmikule toetust avaldada.
Annelinna gümnaasiumi 5. klassi õpilane Nikita Stepanenkov pääses Danieli Dream Teami koosseisus saatesarja «Väikesed hiiglased» finaali, mille ajal saavad televaatajad helistada tasulisele hääletustelefonile ja nõnda oma lemmikule toetust avaldada. Foto: Erlend Štaub / Kanal 2

Tartlane Nikita Stepanenkov annab põhjust kõigile oma fännidele ja teistele tartlastele pühapäeval pöialt hoides ja isegi veel tõhusamalt, tasulisele hääletustelefonile helistades toetust avaldada. Nimelt pääses 12-aastane andekas breiktantsija koos Danieli Dream Teamiga Kanal 2 saatesarja «Väikesed hiiglased» finaali, kus vastaseks on Inese Imelised.

Kanal 2 on suhtlusmeedias teatanud, et finaalsaade 7. mail kell 19.35 on energiast laetud ja üllatustest pungil. «Üks kõigi ja kõik ühe eest – üksiknumbrite ja duellide kõrval astuvad esimest ja viimast korda ühisetteastega lavale täies koosseisus Danieli Dream Team ja Inese Imelised. Esimest korda saavad sõna ka televaatajad, sest finaalsaates on avatud hääletustelefonid,» on kirjas postituses.

Breikar Nikita lavapartner on akrobaatiliselt andekas 10-aastane tantsija Annika, kelle kodu asub Pärnumaal Tahkuranna vallas. Nii tema ema Sigrid Absalon kui ka Nikita ema Natalia Stepanenkov elavad oma lastele palavalt kaasa. «Nonii rahvas, pühapäev ei ole enam kaugel, Danieli Dream Team ootab teie telefonikõnesid ja hääli saate ajal numbril 900 77 51,» teatasid emad üheskoos.

Hääletustelefonidele helistamisest selgub, kas stipendiumi 10 000 eurot saab Danieli Dream Team või Inese Imelised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles