President Kersti Kaljulaid stardib pühapäevasel Tartu jooksumaratonil

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid on oma ametiajal kaasa löönud paljudes sportlikes ettevõtmistes. Pildil president EV 100 matkal.
President Kersti Kaljulaid on oma ametiajal kaasa löönud paljudes sportlikes ettevõtmistes. Pildil president EV 100 matkal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Selle nädala lõpus, 7. mail leiab Otepää ja Elva vahel taas aset Tartu jooksumaraton, mis toob kokku tuhandeid spordisõpru. Teiste hulgas on stardis Eesti president Kersti Kaljulaid, kes plaanib joosta 23-kilomeetrise distantsi.

Sportliku eluviisi poolest tuntud Kaljulaid on ka varem paljudel jooksumaratonidel osalenud. «Aktiivne eluviis ja värskes õhus liikumine on kõige parem tervisekindlustus. Kui seda teha veel üheskoos sõpradega, on tulemuseks alati hea tuju ja suurepärane enesetunne,» kommenteeris president Kaljulaid otsust startida Tartu jooksumaratonil.

Tänase seisuga on 35. Tartu jooksumaratoni põhidistantsidele registreerunuid kokku 3355, neist 1496 just 23 kilomeetri rajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles