Sepa eliitturniiri kolmanda koha karikas jäi Eestisse

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabasalu poisid (valgetes särkides) pärast West Hami alistamist.
Tabasalu poisid (valgetes särkides) pärast West Hami alistamist. Foto: Erakogu

Sepa staadionil toimunud U13 vanuseklassi jalgpalli eliitturniiri võitsid Moskva Spartaki noored. Parima Eesti klubina sai JK Tabasalu kolmanda koha, kui edestas teiste seas ka Inglismaa ja Saksamaa suurklubide West Ham Unitedi ja Schalke 04 järelkasvumeeskondi.

Grupiformaadis toimunud turniiri võitja saatus selgus viimases matšis, kui Moskva Spartak alistas 1:0 Schalke 04 võistkonna. Spartak kogus finaalgrupis 15 punkti, edestades teise Venemaa gigandi Peterburi Zeniidi poisse ühe punktiga.

Moskva Spartaki noortele (punastes särkides) kuulus turniiri võidukarikas.
Moskva Spartaki noortele (punastes särkides) kuulus turniiri võidukarikas. Foto: Erakogu

Väga südikalt esinenud Tabasalu kogus kolmandana 10 punkti, jättes nii poodiumilt välja 8 punkti teeninud West Hami ja Schalke. Finaalgrupis tegi Tabasalu Schalkega 0:0 viigi, West Ham suudeti aga 1:0 alistada. Laupäeval toimunud alagrupiturniiril oli Tabasalu sama tulemusega saanud jagu ka Schalkest.

Kahest turniiril osalenud Tartu meeskonnast osutus edukamaks JK Merkuur-Juunior, kes sai 10. koha, turniiri võõrustanud JK Tammeka sai 14 meeskonna konkurentsis 12. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles