Viimased päevad: legendaarse klubi Tallinn hoone on peaaegu maatasa lammutatud

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel paar aastat tagasi tegutses tudengite ühiselamu juures aadressil Narva maantee 27a klubi Tallinn. Klubi endine omanik otsustas selle aga 2015. aasta suvel sulgeda, sest iga aastaga külastas meelelahutuskohta aina vähem rahvast ning klubi pidamine polnud enam jätkusuutlik. Kuna maja on halvas seisus, otsustas praegune hoone omanik selle tänavu kevadel lammutada. 

Kui Võidu silla poolt Raadile sõitvad inimesed lammutustöid veel eriti ei märka, avaneb hoopis teistsugune pilt Ülejõel Urva tänaval elavatele inimestele, sest endise klubihoone maja tagumine osa on täielikult maha lammutatud ning sellest on järel vaid ehitusmaterjal. 

Hoone kuulub aktsiaseltsile Colordia, mis juba selle aasta lõpuks soovib klubihoone asemele ehitada moodsa ärihoone. Maja esimesele korrusele on plaanitud äri- ja teeninduspinnad, teise korruse võtab tervenisti enda alla spordiklubi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles