Londoni märulipolitseinik kogub raha Tartu Masingu kooli toetuseks

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maratonil osalejaid ja pealtvaatajaid paelus James Harrise särgi ülaosas olev võõrapärane ja lohisev nimi Tartu 
Herbert Masingu kool. Ta pidi võistluse ajal selgitama, mis asutusega on tegu ning miks selle nimi kaunistab tema jooksusärki.
Maratonil osalejaid ja pealtvaatajaid paelus James Harrise särgi ülaosas olev võõrapärane ja lohisev nimi Tartu Herbert Masingu kool. Ta pidi võistluse ajal selgitama, mis asutusega on tegu ning miks selle nimi kaunistab tema jooksusärki. Foto: Erakogu

Oma igapäevast leiba Inglismaal märulipolitseinikuna teeniv James Harris külastas mullu Eestit ning sattus sellest väikesest Läänemere riigist vaimustusse. Kui tema esimene visiit Eestisse piirnes peamiselt vaid Tallinna külastusega, siis edaspidi seadis Harris sihiks meie kodumaad põhjalikumalt tundma õppida.

James Harris lõpetas maratoni viie tunni ja kuue minutiga. Veel eile tunnistas ta, et väike valu on maratonist endiselt jalgades.
James Harris lõpetas maratoni viie tunni ja kuue minutiga. Veel eile tunnistas ta, et väike valu on maratonist endiselt jalgades. Foto: Erakogu

«Ma armastan Eestit. Mulle meeldib, et siin on nii palju metsa ja siinsed inimesed on tagasihoidlikud, kuid soojad ja südamlikud,» ütles Harris täie veendumusega, teades, et eestlased ise ei pruugi sellise kirjeldusega sugugi nõus olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles