Selgusid Tartu meistrid ilu- ja rühmvõimlemises

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Narine Grigorjan (TSS Kalev/VK Diiva), kes võitis Tartu meistrivõistlustel iluvõimlemises  juuniorklassis kuldmedali.
Pildil Narine Grigorjan (TSS Kalev/VK Diiva), kes võitis Tartu meistrivõistlustel iluvõimlemises juuniorklassis kuldmedali. Foto: Margus Ansu

Turu tänava spordihoones nädalavahetusel peetud Tartu meistrivõistlustel ilu- ja rühmvõimlemises käis kohtunike eest läbi pea 400 võimlejat neljast Tartus tegutsevast võimlemisklubist.

Meistrimedalid anti välja nii meistri- kui juunioriklassis, teatasid korraldajad. Iluvõimlemise meistriklassis võitis Helena Jäe (TSS Kalev / VK Diiva). Ka juunioriklassi parim oli Diiva esindaja Narine Grigorjan. Talle järgnesid Aia Adeele Narits (VK Rütmika) ja Victoria Põllumäe (VK Rütmika). Noorteklassis sai kõrgeimad hinded Vanessa Kivirand (VK Rütmika / SK Nord), lasteklassis Karina Saealle (TSS Kalev / VK Diiva) ja miniklassis Elisabeth Reinthal (VK Rütmika).

Tartu meistrid rühmvõimlemise meistriklassis on rühm Diamonds (VK Janika) koosseisus Marleen Erelin, Marleen Viinapuu, Katrin Fessak, Marian  Roomet, Caroly Päkk, Ilona Aigro, Annela Seliste ja Helena Seliste. Neide treenivad Grete Reimand ja Katre Unt Lidmets. Teise koha võitis rühm Perfetto (VK Rütmika) koosseisus Karmen Õun, Ege Sild, Lisanna Lehes, Karolin Valdmaa, Viktoria Valasevitš, Hanna-Liis Schüts ja Lisa-Batricia Karu. Nende treenrid on Katri Toomsalu ja Liisel Perlin.

Juunioriklassi parimaks osutusid Perfetto juuniorid (VK Rütmika), kus teevad kaasa Elise Reimaa, Gabriele Eensoo, Ingrid Veermäe, Grete Toomsalu, Keilin Lepaste, Laura Liis Peetso, Sandra-Liisa Aduson, Elliane Šteinmiller, Keliis Lillemets ja Grete-Lisette Gulbis. Treenerid on Maarja Jaanovits ja Laura-Liisa Kruusamäe. Hõbeda võitsid neiud rühmast Mireth (VK Janika), kuhu kuuluvad Isabel Marie Arro, Maria Eensoo, Keiti Lass, Carmen-Ly Lubi,Elis Pauljukaite, Kristin Põder, Elisabeth Rebase ja Kaisa Tamm. Treenerid on Kristin Laupa ja Eva Luts.

Noorteklassi parim oli Siidisabad vanem Cats (VK Rütmika) koosseisus Eliise Antonov, Hanna-Mari Halgma, Kätriin Pärnamäe, Liis Ernits, Kristin Frey, Augustiine Tamme, Elis Themas, Sarah Tali, Aia Adele Narits, treenerid Elsa Sinijärv, Kristiina Noor ja Maarja Jaanovits.

Lasteklassis võitis rühm Siidisabad noorem Chaplin (VK Rütmika), kus teevad kaasa Elis Sarapuu, Maria Terep, Triin-Elis Kuum, Kärt Rentel, Karoli Metsma, Hanna Mägi, Maris Filatenko, Svetlana Dzerpka. Treenerid on Elsa Sinijärv, Helena Tooming ja Diego Cardelli.

VK Rütmika rühm võitis ka miniklassi. Täpsemalt Nurmenukud, kus treenivad Elisabeth Pleksepp, Meribel Mere, Lisett-Marii Keerberg, Nikole Lessetskaja, Pauline Mikker, Mirtel Saar, Celena Päike ja Ronja Heinoja. Treenerid on Laura-Liisa Kruusamäe, Diana Laskova ja Svetlana Unt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles