Hiinalinna potipõllumehed löövad esimest korda talgutel kaasa

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuendat aastat Hiinalinnas aiamaad pidav Tatjana Lütter (vasakul) ja seal lähedal üles kasvanud Kerttu Kuslap on asumi plankudele kinnitanud eesti- ja venekeelsed plakatid, mis annavad teada pühapäevasest suurest koristuspäevast. Huvilisi juba on.
Kuuendat aastat Hiinalinnas aiamaad pidav Tatjana Lütter (vasakul) ja seal lähedal üles kasvanud Kerttu Kuslap on asumi plankudele kinnitanud eesti- ja venekeelsed plakatid, mis annavad teada pühapäevasest suurest koristuspäevast. Huvilisi juba on. Foto: Margus Ansu

Tartus algasid eile juba 20. korda kevadised heakorratalgud, kuhu on end kirja pannud üle 900 linlase. Töö käib 7. maini.

Põhja puiestee kandis üles kasvanud tartlane Kerttu Kuslap ei osanud pool aastat tagasi sõnagi vene keelt ning ega need õpingud praeguseks palju edasi liikunud pole. See pole teda aga takistanud Hiinalinna valdavalt venekeelsete potipõllumeestega suhteid loomast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles