Fotod: Supilinlased jagasid raeplatsil tasuta suppi

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Supilinna päevade raames jagasid selle toreda linnaosa aktivistid täna keskpäeval raekoja platsil soovijatele tasuta suppi. «Väga hea supp, kõike on parajalt ja kõik on täpselt balansis, ikkagi meistrite tehtud,» kinnitas üks supiportsu mekkinud Karlova härrasmees.

Supi jagamine toimus Supilinna seltsi ja naiskodukaitse Tartu ringkonna koostöös. Supilinna seltsi esinaine Kristiina Praakli rääkis, et kokku varuti Salvestilt 42 kilo ehk 300 portsjoni jagu sealihaga borši. Supipada pandi kodukaitsjate poolt tulele juba hommikul kell üheksa.

Kuigi ilm oli kõledavõitu, tekkis supilinlaste boršitelgi juurde kohe kenake järjekord. Näha oli nii vanemaid inimesi kui tudengeid, kausikese haarasid näppu ka mitmed linnaametnikud.

Supi jagamine raekoja platsil kuulub kindlalt Supilinna päevade programmi ning pada tehakse alati tilgatumaks. Näiteks eelmisel aastal, kui ilm oli väga ilus, oli plats rahvast täis ning supp sai otsa vähem kui neljakümne minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles