Spordiklubid peavad laupäeval avatud uste päeva

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treenijad spordiklubis.
Treenijad spordiklubis. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Aprill on Eesti Olümpiakomitee, Ühenduse Sport Kõigile ning Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu eestvedamisel kuulutatud tänavu fitnessikuuks. Kuu kulminatsiooniks on 22. aprill, kui paljud spordiklubid üle Eesti avavad oma uksed kõigile huvilistele ja pakuvad tasuta proovitunde.

Teiste hulgas pakub avatud tunde Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi fitnessklubi. Tasuta avatud tunnid toimuvad aeroobikasaalis, kus saab proovida nii bodypumpi, zumbat kui ka palju muud.

Jõusaalis annavad päeva jooksul aga nõu tippkulturist Esta Pilt ja treener Lauri Õnnik. Lisaks saab pärastlõunal lasta teha tasuta kehakoostiste analüüsi.

Trennidesse eelregistreerimine on vajalik vaid bodypump tunniks, kuna inventari on piiratud koguses. Kõik ülejäänud tunnid ning ettevõtmised ootavad huvilisi kohapeal, registreerimine vajalik ei ole.

Tasuta 25-minutilistes rühmatreeningutes saab laupäeval veel osaleda näiteks spordiklubis Corsagym. Sarnaselt TÜ spordiklubi fitnessklubile saab teha kehakoostise analüüsi ning küsida nõu personaaltreeneritelt treeningute ja toitumise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles