Orienteerumise maailmameistrivõistlused vajavad appi vabatahtlikke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerujad.
Orienteerujad. Foto: Kristjan Teedema

Juuli alguses peetakse Lõuna-Eestis orienteerumise maailmameistrivõistlused. Selleks, et võistlused õnnestuksid, kaasatakse korraldusse üle 530 inimese, ent  puudu on veel ligi 200 vabatahtliku.

Lõuna-Eestis (võistluskeskused asuvad Tartus, Viljandis, Rõuges ja Vitipalus) toimuvate orienteerumise maailmameistrivõistluste korraldajad kutsuvad appi 200 vabatahtliku töö huvilist vanuses alates 15 eluaastast.

«Juuli alguses saabuvad Eestisse maailmameistritiitli eest võistlema parimad orienteerujad rohkem kui 50 riigist, telepilt Lõuna-Eestist jõuab otse- ja kokkuvõtetena ligi 100 riiki. Selleks, et võistlus õnnestuks, vajame hädasti Lõuna-Eesti suve olulisimal spordiüritusel heade inimeste abi,» ütles MMi peakorraldaja Markus Puusepp.

«Tagame kõigile vabakutselistele kustumatu elamuse ning tööpäevadel on vabatahtlikele ette nähtud söök ja jook, vajaduse korral ka transport ning majutus,» lisas Puusepp

Lisaks pakutakse abilistele tasuta orienteerumise koolituspäevi ning priipääsmeid MMiga samal ajal toimuvale Eesti orienteerumisnädalale. Samuti on vabatahtlikel võimalus osaleda tasuta kevadistel Tartu orienteerumispäevakutel ja juunist detsembrini peetavatel Tallinna linnaorienteerumispäevakutel. Kõik vabatahtlikud saavad kõik ka MMi sümbolitega meened.

Spordiüritusele vabatahtlikuks tulek on hea võimalus näiteks õpilastele, kellel esimene töökogemus puudub. Tublidele garanteeritakse tunnustav soovituskiri. See on hea võimalus saada rahvusvahelise suurürituse korraldamise kogemus ning võimalus õppida uusi oskusi oma ala proffidelt. Rohkem infot: http://www.woc2017.ee/vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles