Pildid: Hiinalinnas lõõmas suur maastikupõleng

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes teab juba mitmendat korda sel aasta pidid päästjad sõitma Tartusse Hiinalinnana tuntud linnajakku, sest kella 18 paiku õhtul tõusis sealt taas taevasse paks suitsusammas.

Päästekeskuse valvepressiesindaja Tiit Piiskoppel kinnitas Tartu Postimehele, et sel korral polnud õnneks vajadust asuda kustutama järjekordset suvilat, nagu see on viimastel aegadel juhtunud, vaid tegu oli kulupõlenguga. Põlengu põhjustest rääkides tõdes ta, et ilmselt oli tegemist inimliku hooletusega.

Sündmuskohal käinud reporter Raimu Hansoni sõnul põles garaažide tagune tühermaa. Põlemissuitsus andsid mustemaid toone aga leekides tuld võtnud vanad rehvid ja pastmassprügi, mida selles linnaäärses regioonis ohtralt leidub.

Hansoni hinnangul põles kulu enam kui hektari suurusel alal, seejuures oli seal mitmeid lokaalseid ja väiksemaid tulepesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles