Arvab Callistus Eziukwu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CALLISTUS EZIUKWU
CALLISTUS EZIUKWU Foto: Margus Ansu

Rocki korvpallur Callistus Eziukwu:



Ma arvan, et Rockil tuleb rohkem kasutada ära teatud mänguolukordi. Meil oli võimalus Ventspilsi kodus võita, aga see jäi napilt kasutamata. Me oleks pidanud võitma, aga ei suutnud. Tegime palju vahetusi. Võib öelda, et see oli lihtsalt ebaõnn.

Asi polnud oskustes. Eks tuleb selle kallal tööd edasi teha, et olukorrad enda kasuks pöörata. Tähtis ei ole ju see, kust mehed tulevad, vaid kokkumäng.

Kui rääkida minu panusest viimases mängus, siis ma ei toonud küll palju punkte, aga kaitsemäng oli hea. Tähtis on ka see, mida sa teed ilma pallita, ja ma arvan, et see töö mul õnnestus.

Nüüd tuleb keskenduda hooaja lõpule. Ma ei oska öelda, kas ma jääksin Rocki veel teisekski hooajaks, kui selline ettepanek tehakse, aga ma võin öelda, et mulle meeldib siin. Väga raske on öelda, kas minu hind on tõusnud. Võib-olla viis dollarit. Ma ei muretse selliste asjade pärast. Agendid peavad oma tööd tegema ja eks nemad püüavad ikka leida parimaid pakkumisi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles