Töömessilt otse Soome kapsarulle valmistama

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome suurima kapsarulle valmistava tehasa Vaissi Oy juht Maria Hanho (keskel) otsis enda ettevõttesse kaheksat töötajat.
Soome suurima kapsarulle valmistava tehasa Vaissi Oy juht Maria Hanho (keskel) otsis enda ettevõttesse kaheksat töötajat. Foto: Kristjan Teedema

Eile korraldas töötukassa Dorpati konverentsikeskuses töömessi, kus osales üle viiekümne ettevõtte meilt ja mujalt. Lisaks Eesti ettevõtetele otsis töökäsi ka Vaissi Oy, suurim kapsarullide valmistaja Soomes.

Ettevõtte juht Maria Hanho selgitas, et nende ettevõttel on eestlastest töötajatega kogemusi juba üle kahekümne aasta. «Eestlased on väga töökad ja kohusetundlikud,» märkis ta.

Peale eilse Tartu töömessi osales Hanho ka märtsis Pärnus korraldatud töömessil ning tal on plaanis osa võtta veel Tallinnas peetavast messist. «Praegu on meie ettevõttel pakkuda kaheksa hooajalist töökohta. Mõned sooviavaldused on mulle juba laekunud,» märkis Soomes kapsarulle valmistava ettevõtte juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles