Aura veekeskusse tulevad ühissaunad

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenenud Aura terviseklubis on meestele ja naistele mõeldud ühine ala, kus on nii saunad, mullivannid kui sanaarium.
Uuenenud Aura terviseklubis on meestele ja naistele mõeldud ühine ala, kus on nii saunad, mullivannid kui sanaarium. Foto: eskiis

Aura keskuse juhataja Kairit Matto sõnul on kõige suurem ümberehitusega kaasnev muudatus see, et terviseklubi saunaalad ühendatakse. 

«Kui praegu on meeste ja naiste pool täpselt ühesugused – mõlemal pool on auru-, aroomi- ja leilisaun –, siis nüüd lõhume seina saunade vahelt maha ja ehitame ühise ala,» selgitas ta.

Ümberehitus tähendab ka seda, et terviseklubi valikusse tuleb juurde mitu uut sauna. Lisanduvad auru-aroomi-saun, kadakasaun, soolakivisaun ja kaks erineva temperatuuriga leilisauna. Kui arvestada, et praegustest saunadest jäävad alles auru- ja aroomisaun, siis on tulevikus võimalik terviseklubi klientidel proovida seitset erinevat sauna. Lisaks on seal kaks mullivanni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles