Supilinna naised tõid oma kunstiloomingut korternäitusele

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Kairo maalist «Vaade nukuga».
Fragment Kairo maalist «Vaade nukuga». Foto: Repro

Supilinnas Lepiku tänavas avatakse 19. aprillil kell 18 näitus «Naised Supilinnas», kus on kümne Supilinnas elava naiskunstniku teoseid. Voronja galeristid Kaili Kask ja Raul Oreškin teatasid, et näitus avatakse Supilinna päevade raames. Voronja galeriiks muutub Supilinnas napilt aasta elanud Gea ja Pääsu ning kass Sissimardi kodu Lepiku 3–1a.

Oma loominguga on väljapanekus esindatud kunstnikud Kairo, Tea Lemberpuu, Marin Laes, Gabriela Liivamägi, Marge Nelk, Merca, Kristiina Põllu, Kärt Rebane, Mari-Ann Remmel ja Kristina Viin. Infot nende kohta saab lugeda siit.

Väljapanek on avatud ainult kolmel päeval: 19. aprillil kell 18–21 ning 22. ja 23. aprillil kell 12–17. Näituse avamisele järgneb kolmapäeval kell 19 koostöös Eesti kirjanduse seltsi, Tartu kui Unesco kirjanduslinna korraldajate ja Kultuurikorraldusega seitsmes luule kodu-salong, kus oma loomingut esitab Contra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles