Väike hiiglane breikis võistkonnad võidule

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Athena keskuses Tartus laupäeval peetud Eesti lahtistel meistrivõistlustel tänavatantsus võitis esikoha 16-aastaste ja vanemate meeskond, kuhu kuulus ka 12-aastane Nikita Stepanenkov alias Nixter (pildil esiplaanil).
Athena keskuses Tartus laupäeval peetud Eesti lahtistel meistrivõistlustel tänavatantsus võitis esikoha 16-aastaste ja vanemate meeskond, kuhu kuulus ka 12-aastane Nikita Stepanenkov alias Nixter (pildil esiplaanil). Foto: Margus Ansu

Nikita Stepanenkov on alles 12-aastane poiss, aga on breiktantsus juba nii osav, et 16-aastased kutsusid ta oma meeskonda. Ja hästi tegid, sest nii tuli sellele tiimile laupäeval Athena keskuses tänavatantsu Eesti lahtistel meistrivõistlustel esikoht. Sealsamas tuli Nikita Eesti meistriks ka kuni 12-aastaste vanuserühmas. Televaatajad teavad teda aga saatesarjast «Väikesed hiiglased».

«Keerutasin pea peal ja ühe käe peal ja tantsisin ka,» kirjeldas ta oma tegevust tantsupõrandal. «Breiktantsus mõnele ei meeldi keerutada, vaid ainult tantsida, aga teisele meeldib ainult keerutada ja kolmandale sobib kõik. Ma tegin kõike koos.»

Nikita harrastab seda spordiala neljandat aastat. Huvi tekkis tal siis, kui oli vaadanud internetis üht videot täiskasvanute breigist. «Mulle meeldis ja ma palusin ema, et ta registreeriks mind treenima,» meenutas poiss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles