Elleri muusikakool avab huvilistele uksed

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Elleri lastekoori kontsert.
Pildil Elleri lastekoori kontsert. Foto: Margus Ansu

Õppimisvõimalustest ja sisseastumistingimustest ning õpilaste tervituskontserti kuulevad need, kes lähevad Heino Elleri nimelisse Tartu muusikakooli lahtiste uste päevale. Kool ootab huvilisi 25. märtsil kell 13.


Elleri muusikakooli saavad asuda klassikalise ja rütmimuusika erialadele õppima põhikooli või gümnaasiumi lõpetanud. Klassikalise muusika erialad eeldavad, et on omandatud muusikaline algharidus. Rütmimuusikasse pürgijatel tuleb kasuks kui on õpitud mõni aasta lastemuusikakoolis, kinnitas kool Postimehele saadetud teates.

Direktor Kadri Leivategija sõnul on Eestis ainult kolm keskastme muusikaharidust andvat kooli, neist kaks asuvad Tallinnas. Seetõttu tullakse Elleri kooli õppima üle Eesti.

«Õppijaid jätkub kõikidesse osakondadesse. Viimasel paaril aastal on kõige suurem konkurss rütmimuusika laulu erialale,» kinnitas Leivategija.

Kontserdiosakonna juhataja, produtsent Merle Kollom lisas, et koolil on väga aktiivne kontserttegevus. Näiteks sel päeval teeb dirigent Tarmo Leinatamm proovi projektiga «Legendaarsed eurovisiooni hitid», sest juba aprillis toimuvatel kontsertidel esitavad rütmimuusika lauljad hitte sümfooniaorkestri ja rütmimuusika ansambli saatel. Projekt on koostöö Turu konservatooriumiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles