Tartu BMXi ratturid saavad peagi katuse alla

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere BMXi raja stardimäe varikatus kaitseb päikese ja vihma eest ning muudab võistlejate elu palju mugavamaks.
Tähtvere BMXi raja stardimäe varikatus kaitseb päikese ja vihma eest ning muudab võistlejate elu palju mugavamaks. Foto: eskiis

Tähtvere puhkepark plaanib mai keskpaigaks ehitada BMXi raja stardiplatoole varikatuse ning rajab harrastussportlastele omapärase välijõusaali. Tähtvere puhkepargi juhataja Marti Viilu sõnul on varikatuse vajalikkusest räägitud juba ammu, kuid konkreetne initsiatiiv tuli BMXi ratturitelt möödunud aastal. 

«See jutt oli juba siis, kui rada valmis sai, et varikatust on vaja nii stardimäele kui ka alumisele kogunemisalale, kus käib ratturite ülesrivistamine,» sõnas Viilu. «Katuse ehitus on selle kompleksi teine etapp, kolmas oleks kogunemisala ehitus.»

Viilu sõnul kaitseb katus rattureid nii vihma kui kuuma päikese eest. «Kui sa pead stardis kiivriga kaua seisma, siis mõjub terav päike ikka päris halvasti. Ka on siis vihma ja päikese eest kaetud stardikohtunik,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles