Tartu Salva/Rock poisid osalevad EYBL etapil Valmieras

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salva/Rock (mustad, vasakult Eerik Parvits, Risto Häelme ja Marko Naaris)  Eesti meist­rivõistluste mängus Salva/Rock III vastu.
Salva/Rock (mustad, vasakult Eerik Parvits, Risto Häelme ja Marko Naaris) Eesti meist­rivõistluste mängus Salva/Rock III vastu. Foto: Sille Annuk

Käimasoleva koolivaheaja viimastel päevadel osaleb Tartu Salva/Rock U-16 esimene võistkond järjekordsel Euroopa noorte korvpalliliiga (EYBL) etapil Valmieras.

Lätis reedest pühapäevani toimuv turniir lõpetab selle hooaja põhiturniiri ning ühtlasi selgitab meeskonnad, kes saavad osaleda mais kaheksa parima osalusel toimuval finaalturniiril.

Seni peetud kümnest kohtumisest on noored tartlased võitnud pooled, millega ollakse eliitdivisjoni 16 meeskonna hulgas seitsmendal kohal. Enne viimast etappi on täielikult säilinud võimalus korrata võistkonna  kahe aasta tagust parimat tulemust EYBL’is, mil pääseti finaalturniirile ning lõpetati kogu hooaeg kõrgel seitsmendal kohal. 

Võimaluse realiseerimine on raske, sest kolme võistluspäeva jooksul minnakse vastamisi väga tugevate võistkondadega Venemaalt, Ukrainast ja Lätist (Moskva CSKA, BS Trinta Moskva, Moskva Spordikool nr.56, Kiievi Vedmedi,  BS Valmiera). Tartlased on igatahes tugevaks võitluseks valmis ning erinevalt veebruari alguses toimunud eelmisest etapist ei ole poistel seekord tõsiseid probleeme haiguste ja vigastustega.

Salva/Rock’i võistkond sõidab Valmierasse järgmises koosseisus: mängijad Gert Lõhmus, Keit Türk, Saimon Sutt, Daniel Akkel, Karl Sobak, Marko Naaris, Risto Häelme, Sten Lillemägi, Kaarel Sõrmus, Tamar Taska, peatreener Olari Narits ja treener Tarmo Kikerpill. Meeskonna koosseis on täpselt sama, millega  juhitakse Eesti Meistrivõistlusi B-klassis ning millega möödunud aasta detsembris tuldi Eesti karikavõitjaks.

Rohkem infot www.neybl.lv

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles