Raudtee tänavale tuleb kolmekilomeetrine kergliiklustee (1)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudtee tänav Tartus.
Raudtee tänav Tartus. Foto: Margus Ansu / Postimees

Raudtee tänava äärde rajatakse Riia tänavast kuni Ringteeni välja nelja meetri laiune jalg- ja jalgrattatee. Kolmekilomeetrisele kergliiklusteele lisandub Roopa tänava 150-meetrine teelõik, mis ühendab uue tee Ringtee ääres olevate kergliiklusteedega. Eesmärk on luua mugav ühendus linnaosade vahel.

Tamme staadionist Ringteeni on vahetult asfaltkattega kergliiklustee kõrval samuti 60 sentimeetri laiune sõelmetest jooksurada. Kergliiklustee saab kogu ulatuses valgustuse. Ehituse käigus korrastatakse ka Tamme staadioni lähistel asuv Raudtee tänava ja raudtee vaheline parkla, mis saab asfaltkatte.

Raudtee tänava jalg- ja jalgrattateed hakkab ehitama hanke võitnud AS Tref. Tööde kogumaksumus on 869 567 eurot, valmimistähtaeg novembri lõpus.

Linn on korraldanud ehitushanke ka teiselt poolt raudteed Riia tänavalt Ülenurme suunduva kergliiklustee ehituseks, mis peaks valmima detsembri alguseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles