Crepi peremees toob raeplatsile Willy ja Rudy

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Willy & Rudy omanik Priit Palk loodab, et tema gastrobaari tõmbenumbriks saab lisaks heale söögile ja joogile ka mõnus atmosfäär.
Willy & Rudy omanik Priit Palk loodab, et tema gastrobaari tõmbenumbriks saab lisaks heale söögile ja joogile ka mõnus atmosfäär. Foto: Margus Ansu

Rüütli tänava lõpus asuva Crepi peremehena tuntud Priit Palgi uus söögikoht avab uksed Raekoja platsi ja sama tänava nurgal, kus viimati Lõvisüdame steakhouse.

Palgi sõnul olid tal selle ruumiga omad plaanid juba viimase majanduslanguse ajal, kuid siis ei õnnestunud tal selle haldajaga ühist keelt leida. Tänavu jaanuaris panid aga Lõvisüdame omanikud toitlustusäri müüki ning Palk otsustas uuesti proovida. Seekord edukalt.

«Koht väga heade võimalustega just asukoha mõttes. See on küll pisike, aga siia saab teha suure välikohviku ja ruumid on ju ägedad,» lausus Palk. Ta nimetas peagi avatavat kohta gastrobaariks ehk väga hea söögi ja joogiga baariks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles