Tammeka loodab Tuleviku vastu penaltiteta hakkama saada

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel alistas Tammeka (sinistes särkides)  Tuleviku tulemusega 3:1.
Reedel alistas Tammeka (sinistes särkides) Tuleviku tulemusega 3:1. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalis sõidab Tartu JK Tammeka homme külla Viljandi JK Tulevikule. Tegemist on samade meeskondade teise matšiga viie päeva jooksul: reedel kohtuti Viljandis meistriliiga raames ning siis võttis Tammeka 3:1 võidu.

Kuigi numbriliselt kindel võit andis meeskonnale omajagu enesekindlust, rõhutavad nii üks Tammeka kahest peatreenerist, Mario Hansi kui ka meeskonna kapten Kaarel Kiidron, et kaitses tuleb homme märksa paremini tegutseda.

«Reedel jäime eriti esimesel poolajal mingites olukordades passiivseks ning ka üks-üks duellides olime kehvemad,» rääkis Kiidron. «Seda tuleb vältida ning tuleb olla algusest peale valmis.»

Ka Mario Hansi tõdes, et ilmselgelt oli Tulevikul liiga palju võimalusi. «Kaitses kahevõitlustes peame olema paremad ning ei tohi Viljandit nii palju löögile lasta,» tõdes Hansi.

Küsimuse peale, kas meeskond kavatseb tänases mängueelses trennis igaks juhuks ka penaltilööke harjutada, muigas Hansi kavalalt ja väitis, et seda neil tegelikult plaanis ei ole, soovitakse ikka ilma hakkama saada. «Kuid äkki peaks tõesti penaltid kavva võtma ja läbi harjutama,» möönis Hansi, et valmis tuleb olla igasugusteks stsenaariumideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles