EMÜ saalihokinaised võitsid Eesti meistritiitli

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMÜ saalihokinaiskond võistluseelsel treeningul.
EMÜ saalihokinaiskond võistluseelsel treeningul. Foto: Kristjan Teedema

Täna õhtul peeti Tartus maaülikooli spordihoones kolmas finaalkohtumine EMÜ SK ja SK Link/Saku vahel. Kaks esimest finaalmängu võitnud maaülikool ei andnud vastasele võimalust ka kolmandas mängus ja võitis meistritiitli.

Avageimis sai näha tasavägist heitlust ja paarikümne minuti jooksul jäi skoor avamata. Esimese värava heitis teisel kolmandikajal Saku esindaja Triin Pähn mängu 22. minutil. Maaülikool jõudis esimese väravani alles 14 minutit hiljem. Enne vaheajale minekut jõudis maaülikool visata veel teisegi värava ning viimasele veerandajale mindi vastu seisul 2:1 tartlannade kasuks.

Saku viigistas viimase kolmandiku alguses, kuid EMÜ viskas veel kaks väravat ja 4:2 võit kuulus Tartule. Pronksmedali võitis Sparta spordiselts, kes alistas Angry Pigsi.

Meistritiitlit jahivad ka EMÜ SK mehed. Enne naiste mängu võõrustasid nad Tartus poolfinaalseeria teises mängus samuti SK Link/Sakut. Tänase mängu tartlased võitsid, minnes kolme võiduni mängitavat poolfinaalseeriat 2:0 juhtima.

Teises poolfinaalis kohtusid TTÜ SK ja Sparta team Automaailm. TTÜ võitis koduväljakul 8:3 ja viigistas poolfinaalseeria seisule 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles