Anumasse on lõigutud õhukesi juurselleri-, fenkoli- ja porgandiviilakaid, lisatud jääsalatit, küüslauku õlis, pärlsibulat. See käib põhiroa, veiselihast tri-tip’i kõrvale. Välimus ja lõhn on nii isuäratavad, et kohemaid hakkavad süljenäärmed tööle. Sellised maitsvad toidud ei pärine restoraniköögist, vaid tulevad sööjate nina alla Tartu kunstnike liidule kuuluvas kunstimajas.
Tellijale
Näituste ülespanekut toetab kokakunst
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusti puhanud veiseliha tri-tip’isid ehk kolmnurkseid pakse käntsakaid küpsetas Markus Toompere, Tartu kunstnike liidu juhatuse esimees, poolteist tundi grillil kunstimaja õues. Puhanud tähendab tema sõnul seda, et lihal on mahlade ilusti sulgumise nimel pärast grillimist seista lastud.