Tüütu kasvuhoonemajandus andis noortele nutika idee

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajujahi ühte võistkonda kuuluvad Kairi Tetlov ja Kaspar Nagel näitasid täispuhutava kilest kuppelkasvuhoone maketti. Kui nende idee saab teoks, muudab ise tuulutamise ja kastmisega hakkama saav kasvuhoone hobiaednike elu muretumaks.
Ajujahi ühte võistkonda kuuluvad Kairi Tetlov ja Kaspar Nagel näitasid täispuhutava kilest kuppelkasvuhoone maketti. Kui nende idee saab teoks, muudab ise tuulutamise ja kastmisega hakkama saav kasvuhoone hobiaednike elu muretumaks. Foto: Sille Annuk

«Ajujahi» esimeses saates edasi pääsenud kolmekümnest meeskonnast tervelt kümme on ühel või teisel moel seotud Tartu ja Tartumaaga.

Ise endale suviseid aedvilju kasvatada sooviv rohenäpp võib küll kogu hingest oma aeda kasvuhoonet tahta, ent kui kiire eluviisi tõttu tomatid juba esimese kuumalaine ajal hukka saavad, on üllas üritus kerge nurjuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles