Kaua veel? Kevad käes, aga tänavad ootavad ikka joonimist

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autojuhid on põhjalikult remonditud Riia tänaval pidanud eelmise aasta sügisest hakkama saama ilma tänavamärgistuseta. Nüüd on sinna väga suure liiklusega tänavale tehtud eelmärgistus ning aprilli viimasel nädalal peaksid kõik jooned ilusti maas olema.
Autojuhid on põhjalikult remonditud Riia tänaval pidanud eelmise aasta sügisest hakkama saama ilma tänavamärgistuseta. Nüüd on sinna väga suure liiklusega tänavale tehtud eelmärgistus ning aprilli viimasel nädalal peaksid kõik jooned ilusti maas olema. Foto: Margus Ansu

Väga tiheda liiklusega Riia tänava lõigule Peplerist Puusepa tänavani sai mullu küll enne ootamatult tulnud talve asfalt peale, kuid teekattemärgistus on seal siiani tegemata. Sama häda vaevab autojuhte mujalgi.

Vastu talve ei olnud Riia tänavat  mõtet märgistada, sest selleks tööks kasutatav termoplastik poleks märja ja külma tõttu asfaldile pidama jäänud, selgitas Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Urmas Mets. 

Et vastu talve termoplastikuga Riia tänavat märgistada ei saanud, tehti see töö ära värviga. Sellest märgistusest pole aga juba ammu enam midagi järel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles